Svake godine se 11.11. obilježava Singles' Day ,dan poznat širom svijeta po popustima. Ove godine se na mapi dešavanja našao i Shopping centar Butiko, gdje su svi butici nudili posebne popuste na većinu proizvoda, i koji su bili aktivni tokom čitavog dana

1.1

 

Kreće nova nagradna igra!!!

 „Novembarska kiša nagrada u Butik-u“

        SC „Butiko“ iz Radanovića  je zabočeo novu nagradnu igru „ Novembarska kiša nagrada u Butik-u“ koja će trajati u periodu od 01.11.2020. do 30.11.2020. godine.
Učešćem u nagradnoj igri kupci će imati priliku da osvoje vrijedne vaučere za kupovinu u prodajnim objektima koji posluju u sklopu SC Butiko. Ukupan nagradni fond će sadržati 13 šoping vaučera u vrijednosti od 50 i 100€.

*IDEA  vaucer za trgovinu od 100€,*LA MIA CASA  vaucer za trgovinu od 100€,

*FRATELLI  vaucer za trgovinu 100€,*CITY MANIA  vaucer za trgovinu 100€,

*CHIC BUTIK  vaucer za trgovinu od 100€, *KIDSLAND  vaucer za trgovinu od 50€,

*DAMA  vaucer za trgovinu od 50€,*PENTI  vaucer za trgovinu od 50€,

*RESTORAN LADOVINA vaucer od 50€,*PLANIKA  vaucer za trgovinu od 50€,

*TEHNO PLUS  vaucer za trgovinu u Bla bla shopu od 50€, *BONATTI  vaucer za trgovinu od 50€,*INTERSPORT  vaucer za trgovinu od 50€

       Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi  građani koji u periodu od 01.11.2020. do 30.11.2020 godine ostvare kupovinu u vrijednosti 15€ ili više u bilo kom objektu šoping centra Butiko. Sve što je potrebno jeste da prilikom trgovine u tržnom centru na fiskalnom računu za kupljenu robu na poleđini upišete sljedeće podatke – ime, prezime, adresu i broj telefona. Fiskalni računi potom ubacujete u kutije koje će biti postavljene na vidnom mjestu u centralnom hodniku SC Butiko.

       Izvlačenje nagrada će se obaviti 4. decembra 2020. godine u 12h u SC Butiko, i svi dobitnici će svoje nagrade moći da iskoriste za kupovinu u prodajnim objektima centra do 15. januara naredne godine.

       Imena dobitnika će se objaviti u dnevnim novinama „Pobjeda“, na Facebook stranici centra - @colliers.butiko i Instagram stranici SC Butiko -@butikoshoppingcenter, kao i našem zvaničnom sajtu www.butiko.me

 

2.2

 

HALLOWEEN u šoping centru Butiko. Tradicionalni dan STRAVA popusta poznatih brendova 31.Oktobra i u SC Butiko, U mnogim prodavnicama popusti su već započeli, zato ugrabite sjajne cijene dok traju.

Dobrodošli u Butiko-Mjesto koje spaja!

Izvučeni su dobitnici u nagradnoj igri

BUTIKO POKLANJA LJETOVANJE KOJE SE SANJA“ u organizacije komapnije Sun Power doo, za koju je izdata saglasnost 18.06.2020 pod br. 02/424/20-1274/2 .

Mjesto izvlačenja  nagrada Radanovići, TC Butiko, 25.07.u 19:00h 

Način izvlačenja: Slucajnim odabirom iz kutije predvidjene za racune

Dobitnik  I nagrade: Ljetovanje za dvije osobe Etno selo Nedajno

                                    Smiljka Konatar

Dobitnick II nagrade: Rafting Tarom za dvije osobe

­­­­­­­­­­­                             Dejan Šuica

Dobitnick III nagrade: ­­­­­­­ Krstarenje Skadarskim jezerom za dvije osobe        

                                  Marija Đurišić

SC BUTIKO

 

PROMO VIDEO