Dječiji edukativni centar “Pčelica” u  shopping centru Butiko u Radanovicima, organizuje u srijedu, 24.juna 2020.godine  “Rodjendanske igrarije”, uz veoma bogat program za najmlađe i njihove roditelje u periodu od 17 casova do 19 casova. 
 

Početak manifestacije planiran je za 17 casova,  kada ce uslijediti takmičenja djece u slaganju slagalica po uzrasnim kategorijama od 4 godine, pa do 12godina. Vrijedne nagrade za takmicare pripremili su butici koji se nalaze u samom trznom centru: Kids Land, Planika, City Mania, Ladovina, Idea i Farmasi kozmetika. Za vrijeme trajanja manifestacije dame ce imati priliku da se informisu o Farmasi kozmetici, dobiju sminkanje u njihovom kutku i osvoje neku od nagrada. Kulturni dio manifestacije upotpunice nastupi, recitacije i rodjendanska zurka uz prelijepi glas  Nevene Mrvaljevic.

Prijave za manifestaciju vrsice se na licu mjesta od 16:45-17;00 do popunjavanja broja, ali prednost u takmicenju imace svi oni koji se prijave putem broja 069407834 , putem FB profila NVO DEC Pcelica ili instagram profila nvodecpcelica.

 

PROMO VIDEO