Smešten na Jadranskoj magistrali u blizini aerodroma Tivat, na 6800m2 i sa 156 parking pozicija, centar omogućava građanima okolnih opština Budve, Tivta i Kotora lakši pristup poznatim brendovima iz regiona, sa brojnim planiranim događajima namenjenim građanima Boke.

Projekat izgradnje tržnog centra Butiko je realizovala Sun Power d.o.o, u saradnji sa Colliers International Montenegro, koja je izvršila sve neophodne studije prilikom planiranja izgradnje, i obezbedila zakup 100% dostupnog poslovnog prostora. Nakon otvaranja, Colliers International Montenegro nastavlja funkciju upravljanja svim operacijama SC Butiko, koji je treći tržni centar sa kojim je Colliers sarađivao u izradi studije izvodljivosti, istraživanja tržišta, iznajmljivanja poslovnog prostora i pružanja usluga upravljanja nekretninom.

SC Butiko nudi bogat asortiman poznatih brendova kao što su New Yorker, Intersport, Idea Super, Kidsland, Bonatti, Dama, Penti, City Mania, Obuća Chic, Fratteli, Bla Bla Shop, Euromobitel, Gradska Knjižara, La Mia Casa, Planika i Ciciban, Tobacco Shop, Restoran Ladovina i Baby Bistro – igraonicu za decu.

PROMO VIDEO