Uspješno poslujemo na tržištu Crne Gore još od 1994. godine. Od svog osnivanja unapređujemo crnogorsko tržište kvalitetnom ponudom i njegovanjem modernih svjetskih poslovnih principa. Stoga smo danas u Crnoj Gori sinonim za savremenosti, profesionalnosti, efektivnosti i efikasnosti.Počevši kao veleprodaja vremenom smo rasli i usavršavali se, tako da danas BAR-KOD na području Crne Gore predstavlja sinonim za aktivnu distribuciju. Pažljivo praćenje stalnih promjena na tržištu uslovilo je konstantno dopunjavanje i osvježavanje asortimana, pa se današnja ponuda kompanije sastoji od kozmetike, dekorativne kozmetike, parfema, kućne hemije, cigareta, cigara, tompusa, prehrambenih proizvoda i vaučera za mobilnu telefoniju.

Djelatnost kompanije je podijeljena u tri segmenta. Pored distribucije, posredno se bavimo i maloprodajom i to preko dvije firme: BAR-KOD SHOP-a koji posluje kao lanca ekskluzivnih parfimerija i TABACCO SHOP-a koji predstavlja mrežu kioska i maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju štampe, duvanskih proizvoda, vaučera za mobilnu telefoniju i galanterijske robe.

O našem uspjehu najviše govore više od 2000 zadovoljnih poslovnih partnera, kao i zvanična priznanja.

Na osnovu istraživanja Centra za preduzetništvo i ekonomski razvoj BAR-KOD je proglašen za treću kompaniju po profitabilnosti u Crnoj Gori u 2001. godini (www.visit-ceed.org). Od Montenegro biznis alijanse smo dobili priznanje kao jedno od tri najuspješnija preduzeća u Crnoj Gori u 2003. godini (www.visit-mba.org). Na osnovu istraživanja koje je sprovela firma MASS MEDIA International proglašeni smo za Biznis partnera u 2004. godini. (www.bpartner.co.rs).

Kompanija Bar-Kod je 2015. godine implementirala međunarodni sistem analize rizika i kontrole bezbjednosti hrane HACCP.


Kontakt:
Tel: +382 20 260 730
Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Posjetite nas: Bar Kod

 

PROMO VIDEO